Over ons

Ons bedrijf

SEPIA products kan bogen op meer dan 25 jaar ervaring in de verkoop van premium parasols voor professionele- en horecadoeleinden. 

Hoewel we zelf geen producent zijn, onderhouden we hechte relaties en partnerships met onze leveranciers en beheersen we supply chains als geen ander. Daardoor selecteren wij voor u steevast de allerbeste parasols, zowel in (hard)hout als aluminium, binnen eenieders budget. 

Bent u op zoek naar een parasol met een lange levensduur en luxueuze uitstraling, dan worden onze Tradewinds parasols, die nog steeds volledig met de hand worden vervaardigd in Zuid-Afrika, als een wereldwijde referentie beschouwd. We zetten even hun voordelen op een rijtje:

  • Uitzonderlijk sterk frame in gelamineerd eucalyptus hardhout met een ultrahoge densiteit of geanodiseerd aluminium. 
  • Water- en vuilafstotend doek (met Teflon coating) met een hoge UV-stabiliteit/kleurvastheid (3 jaar garantie tegen verkleuring)  
  • Hoge graad van afwerking met een oog voor detail 
  • Onderdelen in RVS (inox) 
  • Elk onderdeel van de parasol is individueel vervangbaar.

Zoekt u echter een ander type parasol, klein of groot, met een trendy look? Verkiest u een telescopische opening i.p.v. koord en katrol? Of wenst u eenvoudigweg een budgetvriendelijker oplossing die er ook nog eens goed uit ziet en tegelijk degelijk is? Dan vindt u vast en zeker uw gading in ons Alutrends assortiment.  

Vergeet voor al onze parasols zeker niet de nodige accessoires te bestellen, zoals een bijpassende betonvoet. Of waarom niet, na sluiten, uw parasol extra beschermen tegen regen en vuil met één van onze handige beschermhoezen? 

Bereid uzelf voor op de eerste zonnige dagen van het voorjaar, en bestel tijdig uw parasols via onze webshop. Ze zijn meteen leverbaar, zolang de voorraad strekt.

Voor bijkomende info en oplossingen op maat, bijvoorbeeld bedrukking van uw parasol met uw logo, kan u vanzelfsprekend steeds terecht bij één van onze productspecialisten via customerservice@sepia.be. Zij helpen u met al uw vragen en bezorgen u het juiste advies voor een doordachte aankoop. 

Blijft u overigens graag op de hoogte van interessante acties en promoties, schrijf dan zeker ook in op onze nieuwsbrief!

Wij danken u alvast voor uw bezoek en wensen u vele zonnige dagen toe om u en/of uw klanten optimaal te laten genieten van uw nieuwe parasol.